Nejlepší služby za dobré ceny

Vítejte na stránkách agentury AEDIT. Již od roku 2006 poskytujeme kvalitní překladatelské služby nejenom malým firmám, ale také několika opravdu významným společnostem, které si nás vybraly jako spolehlivého partnera pro dlouhodobou spolupráci.

číst dál

Spokojenost a stabilita

Kvalitní překlad je dobrou investicí do budoucnosti. Naše překlady pomáhají firmám v rozvoji jejich podnikání, zlepšují jejich komunikaci se všemi partnery a jsou proto zdrojem nových příležitostí a změn k lepšímu.

číst dál

Překlady

Překládáme více než 50 jazyků a 100 oborů.

Více info

Tlumočení

Tlumočíme více než 30 jazyků a 100 oborů.

Více info

Další služby

Vše, co potřebujete, pod jednou střechou.

Více info

Jsme tu pro Vás už 18 let

Jsme zavedená překladatelská agentura se specializací na technické překlady.


Již od roku 2006 nabízíme vysoce kvalitní překladatelské služby pro firmy i jednotlivce. V naší nabídce naleznete kompletní jazykové služby - překlady, tlumočení, výuku, správu terminologie, práci s překladatelskými softwary, kompletní grafické a DTP zpracování Vašich materiálů i jejich konečný tisk.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se může na naše služby dlouhodobě spolehnout. Neváhejte se na nás obrátit, cenovou nabídku pro Vámi požadované služby zpracujeme obratem.

Co nabízíme

Specializace na odborné technické překlady

Jsme specialisté na překlady technických manuálů a uživatelských příruček. Zajišťujeme komplexní servis pro firmy v oblasti energetiky, průmyslové automatizace, stavebnictví apod.

Rostoucí slevy při dlouhodobé spolupráci

Využíváme nejnovější CAT nástroje (Computer Aided Translation), které zachovávají konzistentní terminologii, šetří čas a zákazníkům přináší výrazné slevy za opakované texty.

Překlady v expresních termínech

Na vaši poptávku reagujeme téměř okamžitě a překlady jsme schopni dodat i v den zadání nebo do 24 hodin. Vždy nabídneme více možností expresních termínů dle potřeby zákazníka.

800 externích spolupracovníků a více než 50 jazyků

Naše databáze dodavatelů obsahuje více než 800 pečlivě vybíraných překladatelů, tlumočníků a specialistů na jednotlivé obory. K dnešnímu dni zajišťujeme překlady do více než 50 jazyků.

Zkušenosti s velkými projekty pro významné klienty

Pro naše klienty realizujeme i velké projekty o rozsahu několika tisíc stran s termínem několika týdnů. U zakázek tohoto typu jsou znalosti DTP technologií a překladatelských softwarů klíčové.

Flexibilní E2E řešení šitá na míru zákazníka

Používáme nejnovější technologické nástroje, díky kterým jsme schopni zpracovat většinu běžně používaných formátů a dodat vaše překlady v identickém formátu, v jakém jste nám jej zadali.

Fakta o nás

Více než 600 zákazníků z celého světa

Kontaktuje nás
45
M

Přeložených slov

23
tisíc

Dokončených zakázek

800
+

Spolupracujících překladatelů

99
%

Spokojených zákazníků

Naši zákazníci